Proces optimalisatie met Pega

Optimaliseer processen met Pega en speel sneller in op wensen van gebruikers

Wilt u  de best mogelijke user experience bieden? Pega biedt een platform, waarmee u processen eenvoudig optimaliseert en automatiseert. U voorziet uw gebruikers van het grootste gebruikersgemak en verbetert de dialoog met uw klanten. U speelt sneller en eenvoudiger in op de wensen van de consument.

Ik wil graag meer weten over Pega
iQibt-Pega

De kracht van eenvoud

Pega is een “low-code” platform, dat relatief eenvoudig integreert met andere business (data) systemen.  Vanuit de gedachte dat eenvoud, innoveert, sluit Pega naadloos aan bij die visie.

Het platform bestaat uit verschillende modules, die u ook los van elkaar kunt inzetten. Met Pega heeft u een krachtig platform, waarmee u zowel klanten als werknemers een unieke user experience biedt.

Modules

iQibt heeft een team van gecertificeerde Pega business- en solutions architecten, die meer uw processen halen met de onderstaande modules van Pega.

  • Case Management
  • Application Development
  • Robotics
  • Decision Management

 

Case Management

Met Case Management optimaliseert u de workflow van uw processen en maakt u deze overzichtelijker. Omdat medewerkers op hetzelfde platform werken, wordt het overdragen van werk tussen personen en organisaties veel eenvoudiger. De case, zoals opgeslagen in het systeem, is de enige plek waar de ‘waarheid’ is vastgelegd. Het resultaat: Meer efficiëntie, consistentie en zichtbaarheid van caseprocessen. Met Case Management van Pega biedt u betere producten en diensten tegen lagere kosten en een hogere klanttevredenheid.

Application Development

Het business klimaat is misschien wel het snelst veranderende klimaat. Snel inspelen op marktbehoefte, zonder in te boeten op kwaliteit en betrouwbaarheid? Met Pega levert u applicaties 6.4x sneller, simpeler en overzichtelijker op. Zonder dat u inlevert op de verschillende dimensies en eisen, die gevraagd worden vanuit de business. Bovendien speelt u sneller in op marktveranderingen, doordat u gebruik maakt van ‘Best-Practises’, ‘Case Management’ en hergebruik van regels binnen (en tussen) verschillende applicaties.

Robotics

Met Robotics automatiseert u tijdrovende, handmatige handelingen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de vele copy-paste acties tussen schermen van verschillende applicaties en/of websites. Robotics herkent deze acties en past de copy-paste acties alvast toe. U bespaart hiermee kostbare tijd en voorkomt tevens veel fouten. Deze automatisering is mogelijk met RDA (Robotics Desktop Automation).

Een andere mogelijkheid is het slimmer inrichten en afstemmen van processen. Dit is mogelijk met RPA (Robotics Process Automation). Bijvoorbeeld het opbouwen van de werkomgeving van de gebruiker. Hoeveel tijd zou het schelen, waneer u de acties, die de gebruiker elke ochtend uitvoert om te starten met de dagelijkse werkzaamheden, automatiseert? Met Robotics funtionaliteit in Pega haalt u meer efficiency uit processen, waardoor tijd beter wordt besteed.

Decision Management

Met Decision Management reageert en adviseert u real-time op de volgende ‘best-action’. Op basis van verzamelde data, klantenbehoeften en bedrijfsdoelstellingen legt u eenvoudig de beste (automatische gegenereerde) aanbieding (ofwel beslissing) voor en biedt u een gepersonaliseerde service.

Processen verder automatiseren en optimaliseren?

En benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team kijkt en denkt met u mee. Neem voor meer informatie contact op met Rob van de Burgt

Business Process Management • Nieuws • pega • 

Achmea zet belangrijke stap met Pega

Afgelopen week is een belangrijke stap gezet in de rationalisatiedoelstellingen van Achmea.

pega

Laat Pega het denkwerk voor je doen.

En speel direct in op de wensen van de klant. Ontdek aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je als organisatie snel en eenvoudig inspeelt op de wens van de klant.

pega • SAP • 

SAP & Pega, Concurrentie of juist versterking?

Ron Slegers

Principal Consultant