Business Process Optimization

Optimaliseer processen met Pega en speel sneller in op wensen van gebruikers

Wilt u een betere service verlenen en de best mogelijke user experience bieden? Pega biedt een platform dat processen eenvoudig optimaliseert, automatiseert en gebruikers voorziet van het grootste gebruikersgemak. Met Pega verbetert u de dialoog met uw klanten en speelt u sneller en eenvoudiger in op hun wensen.

Ik wil graag meer weten over Pega
iQibt-Pega

De kracht van eenvoud

Pega is een “low-code” platform, dat relatief eenvoudig integreert met andere business (data) systemen.  Vanuit de gedachte dat eenvoud, innoveert, sluit Pega naadloos aan bij die visie.

Het platform bestaat uit verschillende modules, die ook los van elkaar zijn in te zetten. Met Pega heeft u een krachtig platform, waarmee u zowel klanten als werknemers een unieke user experience biedt.

Modules

iQibt heeft een team van gecertificeerde Pega business- en solutions architecten, die u helpen meer uw processen te halen met de onderstaande modules van Pega.

  • Case Management
  • Application Development
  • Decision Management
  • Robotics

 

Case Management

Met Case Management optimaliseert u de workflow van uw processen en maakt u deze overzichtelijker. Omdat medewerkers op hetzelfde platform werken, wordt het overdragen van werk tussen personen en organisaties veel eenvoudiger. De case, zoals opgeslagen in het systeem, is de enige plek waar de ‘waarheid’ is vastgelegd. Het resultaat: Meer efficiëntie, consistentie en zichtbaarheid van caseprocessen. Met Case Management van Pega biedt u betere producten en diensten tegen lagere kosten en een hogere klanttevredenheid.

Application Development

Het business klimaat is misschien wel het snelst veranderende klimaat. Snel inspelen op marktbehoefte, zonder in te boeten op kwaliteit en betrouwbaarheid? Met Pega levert u applicaties 6.4x sneller, simpeler en overzichtelijker op. Zonder dat u inlevert op de verschillende dimensies en eisen, die gevraagd worden vanuit de business. Bovendien speelt u sneller in op marktveranderingen, doordat u gebruik maakt van ‘Best-Practises’, ‘Case Management’ en hergebruik van regels binnen (en tussen) verschillende applicaties.

 

Decision Management

Met Decision Management reageert en adviseert u real-time op de volgende ‘best-action’. Op basis van verzamelde data, klantenbehoeften en bedrijfsdoelstellingen legt u eenvoudig de beste (automatische gegenereerde) aanbieding (ofwel beslissing) voor en biedt u een gepersonaliseerde service.

Robotics

Met Robotics automatiseert u tijdrovende, handmatige handelingen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de vele copy-paste acties tussen schermen van verschillende applicaties en/of websites. Robotics herkent deze acties en past de copy-paste acties alvast toe. U bespaart hiermee kostbare tijd en voorkomt tevens veel fouten. Deze automatisering is mogelijk met RDA (Robotics Desktop Automation).

Een andere mogelijkheid is het slimmer inrichten en afstemmen van processen. Dit is mogelijk met RPA (Robotics Process Automation). Bijvoorbeeld het opbouwen van de werkomgeving van de gebruiker. Hoeveel tijd zou het schelen, waneer u de acties, die de gebruiker elke ochtend uitvoert om te starten met de dagelijkse werkzaamheden, automatiseert? Met Robotics funtionaliteit in Pega haalt u meer efficiency uit processen, waardoor tijd beter wordt besteed.

 

Meer weten wat Pega kan betekenen voor uw organisatie?

Neemt contact op met Rob van de Burgt