SAP expertise binnen Financial Services

Optimaliseer & innoveer 

Snel inspelen op de wensen van de klant? Met de juiste oplossing creëert u een wendbare basis, die nodig is om als verzekeraar, bank of pensioenfonds competitief te blijven. Ons Financial Services Collections and Disbursements (FS-CD) team behoort tot de beste van Europa. Enkele thema’s waarmee wij u kunnen helpen zijn: polissen, claims, provisies, in-/excasso’s en banking services. Samen met u brengen we standaardisering en agility terug in uw processen, zodat u competitief blijft in de markt.

Ik wil graag een vrijblijvend advies gesprek
iQibt-banking-insurance

Verminder complexiteit, versnel innovatie

Digitalisering en nieuwe innovatieve spelers op de markt dwingen banken en verzekeraars om het diensten- en productenaanbod te moderniseren. Vaak staan bestaande legacy systemen in de weg, waardoor vernieuwing wordt afgeremd. Met branchegerichte kennis op het gebied van SAP en Pega leggen wij de juiste basis voor verdere innovatie.

SAP en Pega voor financiële instellingen

Wilt u met meer gemak uitdagingen aanpakken zoals strengere regelgeving, mobiel bankieren, realtime analytics en omnichannel klantcommunicatie? iQibt is gespecialiceerd in de oplossingen van SAP en Pega voor financiële instellingen. Met platformen als SAP en Pega creëert u een flexibele IT-infrastructuur en creëert u vrijheid voor voor verdere innovatie. Door business intelligence en machine learning verbetert u klantervaring en winstmarges via uw kanalen. De oplossingen bieden een breed scala aan mogelijkheden voor het creëren van een intelligent enterprise.

 

case • Insurance • 

Grote verzekeraar integreert 12 miljoen transacties, 1,6 miljoen contracten en 1 miljoen klanten in één systeem

case • Insurance • SAP FS-CD • 

Centraal in- en excasso systeem voor verzekeraar

banking • case • 

Grote multinationale bank brengt producten sneller op de markt door optimalisatie

Meer uit uw projecten halen?

Naast kennis van Pega en SAP, zijn de professionals van iQibt bekend met de cultuur bij financiële dienstverleners. De best-practices vanuit onze ervaring bij diverse verzekeraars en banken, passen wij toe om uw project naar een nog hoger niveau te tillen. Tijdens het proces dragen wij onze expertise over aan uw medewerkers en brengen het kennisniveau binnen uw teams omhoog.

Ik ben Frank, Senior Consultant en Sales bij iQibt.

Heb je vragen? Stel ze gerust.