SAP expertise binnen financiële markten

Standaardiseer & innoveer 

Snel meebewegen met technologische ontwikkelingen? En daardoor snel blijven inspelen op de wensen van de klant? Met de juiste oplossing creëert u een wendbare basis, die nodig is om als verzekeraar, bank of pensioenfonds competitief te blijven. Ons Financial Services team behoort tot een van de beste van Europa. Enkele thema’s waarmee wij u kunnen helpen zijn: polissen, claims, provisies, in-/excasso’s en banking services. Samen met u brengen we standaardisering en agility terug in uw processen, zodat u competitief blijft in de markt die steeds sneller verandert.

Ik wil graag een vrijblijvend advies gesprek
iQibt-banking-insurance

Verminder complexiteit, versnel innovatie

Digitalisering en nieuwe innovatieve spelers op de markt dwingen banken en verzekeraars om het diensten- en productenaanbod te moderniseren. Vaak staan bestaande legacy systemen in de weg, waardoor vernieuwing wordt afgeremd. Met branchegerichte kennis en een focus technologie (SAP en Pega) leggen wij de juiste basis voor verdere innovatie.

SAP en Pega binnen financiële markten

Wilt u met meer gemak uitdagingen aanpakken zoals strengere regelgeving, mobiel bankieren, realtime analytics en omnichannel klantcommunicatie? iQibt is gespecialiceerd in de oplossingen van SAP en Pega voor financiële instellingen. Met kennis van technologie kunnen wij u helpen met strategische en operationele vraagstukken.

 

 

 

Enkele voorbeelden (zowel strategisch als implementatie):

case • Insurance • 

Grote verzekeraar integreert 12 miljoen transacties, 1,6 miljoen contracten en 1 miljoen klanten in één systeem

case • Insurance • SAP FS-CD • 

Centraal in- en excasso systeem voor verzekeraar

banking • case • 

Grote multinationale bank brengt producten sneller op de markt door optimalisatie

Blog • S/4HANA • 

S/4HANA en de #FAQ's vanuit het perspectief van de klant.

We merken dat de introductie van S/4HANA veel dezelfde vragenstukken oproept bij verschillende organisaties. In dit artikel gaan wij in op die meest gestelde vragen (FAQ).

Sander Hildebrand - Principal Consultant

S/4HANA

S/4HANA implementatie: een kleurrijke reis?

Deniz Caglar

SAP FI/CO Consultant

pega • SAP • 

SAP & Pega, Concurrentie of juist versterking?

Ron Slegers

Principal Consultant

Meer uit uw projecten halen?

Naast kennis van Pega en SAP, zijn de professionals van iQibt bekend met de cultuur en processen bij financiële dienstverleners. De best-practices vanuit onze ervaring bij diverse verzekeraars en banken, passen wij toe om uw project naar een nog hoger niveau te tillen. Tijdens het proces dragen wij onze expertise over aan uw medewerkers en brengen het kennisniveau binnen uw teams omhoog.

Ik ben Frank, Senior Consultant en Sales bij iQibt.

Heb je vragen? Stel ze gerust.