iQibt sluit partnership met Pega

Onlangs is IT-branchespecialist iQibt een partnerschap aangegaan met Pegasystems, een Amerikaanse leverancier van software voor Business Process Management (BPM) en klantgerichte oplossingen.

Branche specialist

iQibt timmert stevig aan de weg sinds haar oprichting in 2010. Inmiddels is iQibt uitgegroeid tot meer dan 50 medewerkers en is actief bij grote verzekeraars, diverse ministeries, gemeentes, provincies en media partijen.

Door de samenwerking met Pega zet iQibt een volgende stap om haar naam als branchespecialist te vestigen. Inmiddels zijn verschillende consultants gecertificeerd en werkzaam bij klanten van iQibt als Solution of Business Architect.

“iQibt staat bij haar klanten en partners bekend om haar branchespecifieke kennis. De consultants van iQibt spreken de taal van de klant en dat wordt als prettig ervaren bij de implementatie van oplossingen”, aldus Dan van Deursen, partner manager bij Pega.

“Pega heeft een sterk trackrecord in onder andere zaakgericht werken, iets dat veel voorkomt in onze branches. Pega en iQibt vormen derhalve een mooie en vooral logische combinatie”, zegt Marcel Blokland, Partner en medeoprichter bij iQibt.

Over Pegasystems

Pegasystems (NASDAQ: PEGA) ontwikkelt strategische applicaties voor sales, marketing, service en operationele processen. De applicaties van Pega stroomlijnen kritische operationele bedrijfsprocessen, zorgen voor een naadloze connectie tussen organisaties en hun klanten in realtime en via verschillende kanalen en passen zich aan aan de snel veranderende eisen. De applicaties van Pega zijn zowel lokaal beschikbaar als in de cloud. De klanten van Pega melden onder andere dat Pega hen de snelste time to value, zeer snelle implementatie, efficiënt hergebruik en wereldwijde schaalbaarheid biedt. Voor meer informatie: www.pega.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *