Avontuur? Bij iQibt.

Wanneer de zon schijnt, zie je mij niet snel op de mountainbike. Pas wanneer het regent, waait of er andere uitdagende omstandigheden zijn, haal ik de fiets uit de schuur. Dat heeft verschillende redenen: Het is rustiger in het bos, waardoor je meer wild ziet en het fietsen wordt een grotere uitdaging. Ook in mijn werk heb ik uitdaging nodig. Daarbij help ik de klant graag bij het oplossen van complexe vraagstukken, waarbij teamwork een grote rol speelt. En die combinatie (goed team en uitdagende opdrachten), vind ik bij iQibt. Zo heb ik bij enkele grote financiële instellingen zoals de Rabobank hele mooie vraagstukken kunnen oplossen.

Randvoorwaarde

Bij sporten is materiaal rand voorwaardelijk voor grote prestaties. Met een roestig barrel kun je ook de bossen in, maar of je dan veel plezier hebt in je rit… Om over het resultaat maar te zwijgen.

iQibt-Geerd-van-Steeg-SAP-Consultant

Bij mijn werk is iQibt de fiets. Goed geolied, comfortabel, licht. Als ik iets nodig heb voor werk, is er van alles mogelijk bij iQibt. Ik kan me volledig focussen op mijn prestatie bij de klant. En omdat mijn collega’s bij iQibt allemaal een soortgelijke drive hebben, voelt het als samen fietsen in een top team. Ontzettend leuk.

Een prachtig avontuur bij Rabobank

Op dit moment werk ik aan een opdracht bij de Rabobank. Ik maak onderdeel uit van een project dat de leningen en zekerhedenportefeuille van de Rabobank in een toekomstvaste oplossing integreert. Binnen dit project vervul ik verschillende rollen. Als Business Analist denk ik mee over de businessprocessen en hoe de oplossing deze het beste ondersteunt. Als Product Owner van een scrum team, beheer ik de team backlog, ben ik liaison naar de business en accepteer ik, namens de business, de opgeleverde functionaliteit. Daarnaast leid ik een project voor de implementatie van een BW applicatie om ook de data-ontsluiting toekomst proof te maken. Met andere woorden: Een divers project en een prachtig ‘avontuur’.

Werken bij?

Meer weten over werken bij iQibt en onze vacatures? Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *