"Inspireren en creëren" Marketing Communicatie Manager

“Inspireren en creëren”

Sinds januari 2018 ben ik Marketing Communicatie Manager bij iQibt. Hiervoor ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de reclamebranche en inmiddels heb ik ruim zeven jaar ervaring als Marketing Manager bij verschillende IT-organisaties.

Wat voor mij de IT-branche zo interessant maakt, is de dynamiek binnen de IT en het innovatieve karakter. Innovatie gaat in een rap tempo. Het houdt je als mens scherp op alle nieuwe ontwikkelingen en bovendien verrijk je continue je kennis. Iedere keer sta je op de voorgrond van iets nieuws. Nieuwe dingen die het leven (en de business) net even een stukje gemakkelijker maakt.​

Het leukste aan marketing, vind ik..

Ideeën tot leven brengen. Het begint met een plan in je hoofd. En langzaamaan krijgt dit vorm. Totdat het idee, niet langer een idee is maar iets concreets. Dat kan een stuk tekst zijn, maar ook een campagnebeeld of event.
Dat tegenwoordig alles inzichtelijk en meetbaar is, is bovendien een fantastische ontwikkeling. Mijn ultieme doel: Mensen verrijken met interessante en leerzame content, in plaats van ‘spammen.’
Ik hou ervan om aan een merk te bouwen. Om mooie dingen te creëren, waar je als team trots op bent. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om dit bij iQibt te doen en de marketing verder uit te breiden.

Enkele eigenschappen

Creatief, nieuwsgierig, leergierig, kritisch, energiek, sociaal, direct, positief en een tikkeltje eigenwijs.