"Succes zit 'm in de details" SAP Consultant

“Succes zit ‘m in de details”

Het succes van een SAP-implementatie valt of staat bij een tevreden eindgebruiker. Als medewerkers niet graag met een systeem willen werken, zal het nooit een succes worden. Een kleine aanpassing in het proces, of in het systeem, kunnen vaak een groot verschil maken. Daarom is het cruciaal om continu in gesprek te blijven met alle stakeholders. De hoofdlijnen van een project zijn essentieel voor een goede SAP-implementatie, maar het succes zit ‘m in de details. 

Ik heb een achtergrond in de muziek, waar je continu bezig bent met de kleinste details en het streven naar perfectie. Aan de andere kant hoeft een perfect optreden niet altijd het beste optreden te zijn. Hetzelfde geldt binnen de IT. Het streven naar perfectie is goed, maar ik ben ook pragmatisch. In een bepaalde situatie kan een imperfect systeem toch de beste oplossing zijn. 

De masteropleiding Bewegingswetenschappen heb ik afgerond aan de Vrije Universiteit en de Boston University. Daarnaast heb ik het IT-omscholingstraject van MakeITWork gevolgd met de richting “SAP Business & Data Analysis”. Tijdens het omscholingstraject merkte ik dat ik al aardig wat IT-kennis heb opgedaan tijdens mijn studie en bij eerdere werkgevers. Zodoende heb ik een vliegende start kunnen maken bij iQibt als SAP-consultant. 

Profiel: 

– Gecertificeerd: Business Process Integration with SAP S/4HANA 2020
– Universitaire Master opleiding
– SAP Business & Data Analysis
– Projectervaring software implementatie
– Eigenschappen: analytisch, oprecht, sociaal, opgewekt