"Open, helder en betrokken" SAP Consultant

“Open, helder en betrokken”

Het continue verbeteren van bedrijfsprocessen is voor mij een trigger om door te blijven gaan. Hoe kunnen we samen het proces nog beter maken. Werkplezier en een fijne cultuur om in te werken, staan daarin bij mij voorop.

Gedreven, leergierig en betrouwbaar zijn woorden die mij goed omschrijven. Mijn affiniteit met IT en inzicht in diverse bedrijfsprocessen, hebben mij door 15 jaar ervaring en kennis geleerd, deze optimaal te verenigen. De uitdagingen die dit met zich meebrengt, geven mij energie en het eindresultaat voldoening.  Mijn intrinsieke motivatie zorgt ervoor om in elk realistisch project in teamverband en zelfstandig gestelde doelen te behalen.

Mijn kracht ligt in het feit om de probleemstelling en gewenst eindresultaat helder vast te stellen, en dusdanig te definieren en te modelleren, zodat er intern bij de stakeholders voldoende draagvlak zal zijn om samen volop aan de slag te gaan. Helderheid speelt hierin een belangrijke rol, niet alleen wat kunnen we wel, maar ook aangeven wat niet kan en waarom niet.

Kortom, elkaars talenten benutten, aan de slag en plezier in t werk!

Profiel

  • Ambitieuze SAP Consultant
  • Business en Data Analytics
  • Ruime ervaring in ICT en bedrijfsprocessen
  • Representatief, gedreven, leergierig, loyaal, oplossingsgericht, betrokken