"Houd het simpel" Medior Professional

“Houd het simpel”

Na mijn hbo opleiding telecommunicatie ben ik als IT’er in de datacommunicatie aan de slag gegaan. Gedurende vrijwel mijn hele carrière heb ik in de dienstverlening gewerkt. Het contact met klanten vind ik een van de leukste aspecten van het werk. Het samenwerken met een klant met als doel een oplossing uit te werken en te implementeren voor een (bedrijfs-)probleem geeft mij energie. Een tevreden klant geeft mij daarom ook de meeste voldoening.

Al vroeg in mijn carrière leerde ik dat hoe simpeler de oplossing is, hoe groter de kans op een tevreden klant; eet de olifant in kleine stukjes.

De laatste twintig jaar heb ik als Sales Engineer datacommunicatie voor grote klanten gewerkt. Ik was verantwoordelijk voor het globale Wide Area Netwerk dat we als dienst leverden. Het maken van netwerkontwerpen, het afstemmen met de klant en het implementeren van de uiteindelijke oplossing behoorde hiertoe. Het grootste compliment kreeg ik toen bij een van mijn klanten – waar tegelijkertijd zeven grote IT projecten liepen – dat mijn project het enige was dat op tijd én binnen budget was opgeleverd. Dat is waar ik het voor doe.

In 2023 heb ik een omscholingstraject tot SAP consultant gevolgd.  Het meedenken met klanten over hoe de IT omgeving het beste aansluit op de (gewijzigde) bedrijfsprocessen in combinatie met mijn ervaring zet mij nog meer in mijn kracht.

Profiel

  • Ing. Telecommunicate
  • Business en Data Analytics
  • Ruime ervaring in ICT en complexe veranderingsprojecten
  • Mensenmens, gedreven, creatief, loyaal, betrokken, analytisch
  • Klanten: BUZA, Philips, Akzo Nobel