Eric Fielmich SAP FI/CO Consultant

Eric Fielmich

“Door niets te doen loop je het risico achter te lopen”

Technologie verandert tegenwoordig razendsnel. Het is bekend dat het gebruik van nieuwe technologieën bedrijven een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van anderen. Door niets te doen loop je het risico achter te lopen. Daarom was ik altijd geneigd om meer te leren over nieuwe technologieën.

Tijdens mijn masterstudie was ik actief in een studievereniging waar ik samen met mijn comité paneldiscussies en economistendagen organiseerde. Tijdens deze evenementen hebben we elkaars opvattingen over verschillende (economische) onderwerpen ter discussie gesteld. Deze ervaring zorgde ervoor dat ik het leuk vond om in een team te werken en elkaar uit te dagen. Nadat ik mijn studie Internationale Economie afrondde, begon ik in 2018 als SAP FI/CO Consultant. Van jongs af aan had ik een affiniteit met IT en technologie, dit heeft mijn besluit om in de IT wereld te stappen geholpen. Verder geloof ik dat IT de volgende stap is in de ontwikkeling van onze arbeidsmarkt.

Als SAP FI/CO Consultant heb ik ervaring opgedaan op verschillende gebieden. Van werken in een Agile/Scrum omgeving, het maken van Fiori-apps, het opzetten van een autorisatiemodel tot het handhaven van functiescheiding in een bedrijf. Ik heb dit gedaan voor zowel ECC- als het S/4 HANA-systemen. Mijn sterke punten liggen in het luisteren, analyseren en vertalen van klantvragen naar werkende oplossingen. Ik werk graag met anderen samen en streef ernaar de beste resultaten te behalen.

Profiel:

  • Ambitieuze SAP FI Consultant
  • Gecertificeerd SAP Financial Accounting (FI), SAP Management Accounting (CO), Scrum
  • Ervaring met het opzetten en beheren van autorisaties in ECC en Fiori, SAP S/4HANA
  • Eigenschappen: Analytisch, gedreven, enthousiast, pragmatisch, teamspeler, oplossings-, resultaat- en doelgericht
  • MSc International Economics