"Efficiëntie als kunstvorm" Sap Consultant

“Efficiëntie als kunstvorm”

Tijdens mijn studie heb ik het voorrecht gehad om aan diverse projecten te werken, verspreid over verschillende branches en sectoren. Eén van de meest memorabele projecten was het optimaliseren van het belastingaangifte proces, waarbij ik nauw samenwerkte met een team om het toegankelijker te maken voor eindgebruikers. Dit betekende niet alleen het technisch verbeteren van de systemen, maar ook het begrijpelijk maken van de procedures voor degenen die belastingaangifte doen.

Daarnaast heb ik meerdere proces optimalisatie projecten uitgevoerd en succesvol afgerond. Deze ervaring heeft mijn Business IT-vaardigheden enorm versterkt. Ik leerde niet alleen hoe ik technische oplossingen kon implementeren, maar ook hoe ik de behoeften van gebruikers kon begrijpen en vertalen naar effectieve verbeteringen. Het vermogen om zowel technisch als bedrijfskundig te denken, heeft me geholpen om waarde toe te voegen aan elk project waarbij ik betrokken was.

Ik behaalde mijn bachelordiploma in Business IT Consultancy. Deze combinatie van technische expertise en zakelijk inzicht stelt me in staat om complexe IT-vraagstukken op te lossen en tegelijkertijd de bedrijfsdoelen in het oog te houden.

Mijn kracht ligt niet alleen in technische kennis, maar ook in mijn vermogen om met mensen in gesprek te blijven. Ik luister naar de behoeften van klanten en collega’s, en lever advies op maat. Geen enkele organisatie is hetzelfde, en ik geloof dat het juiste advies altijd afgestemd moet zijn op de specifieke situatie.

Profiel:

  • Communicatieve Vaardigheden
  • Business IT-vaardigheden
  • Samenwerking
  • Analytisch Denken
  • Klantgerichtheid
  • Proactief
  • Time Management