Eddy Donkers SAP Consultant

Eddy Donkers

“Samen bijdragen aan het succes van de klant”

Van jongs af aan was ik met computers bezig en bouwde mijn eigen computers en websites. Technische Informatica studeren was dan ook een logische stap. Later kwam ik er achter dat kennis van bedrijfsprocessen in hoge mate de effectiviteit van IT-oplossingen bepaalt. Daarom besloot ik om Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg te gaan studeren. Deze opleiding sprak mij erg aan omdat ‘business’ in de meest brede zin onderwerp van de studie is. Alle financiële, algemeen economische en bedrijfskundige componenten kwamen aan de orde. Na het behalen van het bachelordiploma ben ik mij verder gaan specialiseren in de Accountancy en heb hierbij mijn mastergraad behaald.

Vanuit mijn maatschappelijke betrokkenheid ben ik tijdens mijn studie lid geweest van een politieke jongerenorganisatie. Hier heb ik verschillende rollen vervuld waaronder de redactie van het verenigingsblad, voorzitter van de politieke commissie en secretaris van de vereniging. Hierdoor leerde ik in politieke zin alert te zijn op het maatschappelijke element en heb ik een bijdrage mogen leveren aan de discussie over de participatiemaatschappij en mantelzorg in het bijzonder.

iQibt is een organisatie met een cultuur waar mens, kennis en vaardigheid centraal staan. Er is veel ruimte voor verdere opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Daardoor krijg ik de kansen en ondersteuning om samen met anderen resultaten te realiseren. Mijn drijfveer is wensen van de klant te vertalen naar goede SAP-oplossingen en zo bij te dragen aan het succes van de klant. Ik werk daarbij graag in teamverband en zoek naar onderlinge verbinding en draagvlak. Naar mijn omgeving toe ben ik creatief, loyaal en gedreven. Daarbij ga ik graag uitdagingen aan waarin ik mijn verantwoordelijkheid durf te nemen.

De komende tijd ontwikkel ik mij verder als SAP Financieel consultant binnen de overheid en specialiseer ik mij in SAP Financial Accounting (FI), Funds Management (PSM-FM) en SAP Grantor Management (GM).

Profiel

  • Junior SAP consultant met zowel een IT als een bedrijfseconomische achtergrond
  • Kennis van SAP FI, PSM-FM en GM
  • Stage gelopen bij het Ministerie van Buitenlandse zaken en 3F (Ministerie van Financiën, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
  • Jarenlang politiek actief geweest
  • Gedreven, inlevend en goed in het creëren van draagvlak
  • Gaat persoonlijke, maatschappelijke en professionele uitdagingen niet uit de weg