Deniz Caglar Senior SAP Fico Consultant

Deniz Caglar

“Vandaag antwoord vinden op de vragen van morgen, dat is voor mij de dynamiek”

Na mijn studie International Financial Economics aan de Universiteit van Amsterdam heb ik verschillende functies bekleed binnen de publieke en private sector. Bijna al deze functies hadden het functioneren op het snijvlak van finance en IT met elkaar gemeen. In een vroeg stadium kreeg ik al interesse voor SAP, wat resulteerde tot certificering in Financial Accounting (FI) en ervaring met Controlling (CO).

Door de diversiteit van de werkzaamheden die ik binnen verschillende branches heb uitgevoerd, ben ik in staat om de processen te doorgronden. Onlangs heb ik de studie IT Audit (RE-opleiding) aan de TIAS succesvol afgerond. Deze studie helpt mij de vraagstukken vanuit een ander perspectief te benaderen, waarmee mijn inzicht wordt verbreed.

Met deze vergaarde kennis en ervaring kan ik het verhaal op verschillende niveaus begrijpen en vertellen. Hierdoor weet ik complexe vraagstukken van de klant te vertalen naar oplossingen in SAP.

Profiel

  • SAP consultant met meer dan 8 jaar relevante ervaring
  • Expert in: SAP FI
  • Ervaring met: SAP Controlling (CO), SAP Public Sector Management (PSM), SAP Materials Management (MM), SAP Sales and Distribution (SD), SAP System Audit, SAP Authorisaties, Integration of Business Processes in SAP
  • Activiteiten: procesanalyse, ontwerp, beheer, implementatie, adviseren, audit, testen
  • Rollen: Functioneel Consultant, IT Auditor, Business Analist
  • Klanten: Ministerie van SZW