"Challenge accepted" SAP consultant

“Challenge accepted”

Na 20 jaar ervaring in diverse functies in de handel, heb ik de overstap gemaakt naar IT. Een compleet andere branche als waarin ik al die tijd gewerkt heb. Maar wel een branche die goed bij mij past.

In mijn laatste functie ben ik in contact gekomen met IT en ik merkte dat ik energie kreeg van het puzzelen naar oplossingen om de beperkingen van het CMS van onze website te omzeilen. Ik heb toen uit interesse naast mijn baan een opleiding gedaan tot front-end developer en daar merkte ik dat ik het technische gedeelte leuker vind dan het bepalen van het optische ontwerp. Dus vanuit dat perspectief ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Aangezien ik jaren gebruiker ben geweest van bedrijfssoftware, houd ik van oplossingen waarbij de gebruiker centraal staat. Door goed te communiceren en door te vragen naar het beoogde resultaat, kom je samen tot de beste oplossingen.

Uitgerust met een gezonde dosis leergierigheid en doorzettingsvermogen ben ik nu aan de slag als SAP Consultant. Mijn doel is om zo snel mogelijk een bijdrage te kunnen leveren aan het implementeren en beheren bij klanten. En hier snel meer kennis van, en ervaring mee te krijgen en door te groeien. Daar word ik blij van!

Meer dat 20 jaar ervaring in klantcontact.

Eigenschappen:

  • Eerlijk
  • Loyaal
  • Behulpzaam
  • Leergierig
  • Doorzetter