Arnoud Versluis SAP Consultant

Arnoud Versluis

“Samen naar gestroomlijnde processen”

Gestroomlijnde processen zijn ontzettend belangrijk voor de continuïteit van een organisatie. Een ERP-systeem is een belangrijk hulpmiddel om deze processen te ondersteunen en te verbeteren. Het is van essentieel belang dat de implementatie goed verloopt. Ik kijk er met vol enthousiasme naar uit om dit proces met u tot een succes te maken.

Tijdens mijn opleiding werktuigbouwkunde groeide mijn interesse voor procesverbetering. De logische vervolgstap na deze opleiding was dan ook om Technische Bedrijfskunde te gaan studeren. Tijdens deze studie heb ik mij beziggehouden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hierbij vond ik het tijdens een opdracht een leuke uitdaging om verschillende disciplines samen te brengen en zoveel mogelijk van hun eisen en wensen te vertalen in een ERP-systeem. SAP is voor mij het middel om in te zetten bij de verbetering van uw processen.

Een uitstekend eindresultaat is afhankelijk van veel factoren. Naar mijn mening zijn hierbij interne en externe samenwerking de belangrijkste factoren. Begrip tonen en naar elkaar luisteren zijn hierbij van groot belang.

Profiel

  • Eigenschappen: Leergierig, sociaal, teamspeler en enthousiast.