“Mensgerichte focus voor revitalisering en verduurzaming" SAP Fico Consultant

“Mensgerichte focus voor revitalisering en verduurzaming”

Organisaties bestaan uit mensen die processen ontwikkelen en systemen gebruiken. Maar met de hedendaagse en toekomstige technologie ontstaan mogelijkheden die mensen alleen niet kunnen evenaren. Door een mensgerichte focus te hanteren kan toch de juiste integraliteit verworven worden. Met als resultaat: échte toegevoegde waarde bieden.

Tijdens mijn Bacheloropleiding Hotelmanagement lag mijn focus al op de interne organisatie en ‘hoe het beter kon’. Met een constante nieuwsgierigheid naar wat mensen drijft en beweegt in hun werk, ontwikkelde ik mijn passie voor organisatiediagnostiek, procesoptimalisatie en veranderkunde. Een logische vervolgstap was een master in Bedrijfskunde met een specialisatie in organisatieontwerp en veranderkunde. Waarschijnlijk een van de beste keuzes in mijn leven. Toch miste ik een steeds crucialer wordend component: het technologische component. In SAP heb ik dit component gevonden. Hiermee kan ik mijn ambitie bij mijn klanten verwezenlijken: organisaties helpen revitaliseren door integraliteit van processen, mensen én systemen!

In mijn werk ben ik de enthousiaste en gedreven professional met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Mijn kracht ligt in het analyseren, verbinden en optimaliseren van complexe vraagstukken en processen. Hierbij werk ik graag samen naar breed geaccepteerde doelen. Ik ben betrokken en toon inlevingsvermogen, waardoor ik vaak snel geaccepteerd word binnen organisaties. Door mijn oprechte interesse in de uitdagingen van mijn klanten, maak ik mijzelf nieuwe onderwerpen snel eigen en beweeg ik flexibel door nieuwe situaties.

Profiel

  • SAP FICO Expert met ervaring in het sociaal domein (zorg & welzijn), (internationale) horeca en Verzekeringen
  • MSc Bedrijfskunde – specialisatie Organisatieontwerp en Veranderkunde
  • Activiteiten: project management, uitvoeren van procesanalyses, inzichtelijk maken van procesflows en opstellen van procesoptimalisatieplannen, planningen en business cases
  • Gecertificeerd: Prince2 foundation, SAP S/4HANA
  • Eigenschappen: betrokken, doelgericht, analytisch, leergierig, met een mensgerichte focus