"Een goede samenwerking leidt tot het beste resultaat" SAP Consultant

“Een goede samenwerking leidt tot het beste resultaat”

Tijdens mijn Bacheloropleiding Organisatiewetenschappen heb ik geleerd organisaties vanuit verschillende aspecten te analyseren en optimaliseren. Na het afronden van mijn studie, ging ik gericht op zoek naar een consultancy functie waarin ik organisaties, op welk vlak dan ook, vooruit kon helpen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat mijn passie ligt bij het analyseren en optimaliseren van processen in een organisatie. Ik maakte de stap naar IT consultancy, waarin het analyseren en optimaliseren van systemen en technische processen centraal staat.

Voor mij betekent consultancy een gerichte oplossing bieden aan de hand van de klantvraag en –behoefte. Tijdens mijn werk ben ik gebrand om de best mogelijke oplossing te bieden voor de klant. Luisteren naar elkaar is hierin cruciaal. De samenwerking tussen consultant en klant is naar mijn idee het belangrijkste; een goede samenwerking met een duidelijk doel, leidt tot het beste resultaat.  
Ik ben te beschrijven als een eerlijke, leergierige en enthousiaste professional, die graag nieuwe uitdagingen aangaat en klanten verder vooruithelpt!