"Kwalitatief en sterk eindresultaat door goede communicatie" SAP Consultant

“Kwalitatief en sterk eindresultaat door goede communicatie”

In 2011 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met ICT vanuit een eindgebruikersrol op SAP Claims Management. Daar leerde ik het opstellen van requirements, het beheren van de backlog en de kunst van het acceptatietesten. Na drie jaar merkte ik steeds meer dat er ruimte voor verbetering was op het gebied van communicatie tussen de business en IT. Dit heeft ertoe geleid dat ik in 2014 de volledige overstap naar ICT heb gemaakt als Business Analist op SAP CM. Hier werd ik verantwoordelijk voor het vertalen van requirements naar een goede oplossingsrichting, het functioneel en technisch ontwerp van de blauwdrukken, de inrichting in het systeem en het systeemtesten ervan.

Doordat ik uit de business kom, ben ik snel in staat goede en efficiënte oplossingen te verzinnen, waarbij ik nooit het belang van de klant uit het oog verlies. Een goede communicatie en samenwerking tussen business en IT zijn essentieel bij de oplevering van nieuwe software. Deze ervaring en kennis neem ik dan ook graag mee naar een nieuwe opdracht.

Van nature ben ik enthousiast, makkelijk in de omgang en erg leergierig. Daarnaast blijf ik op de hoogte van de nieuwe technologische ontwikkelingen en trends. Verder ben ik een echte teamplayer, maar kan ook zeker zelfstandig aan het werk.

Profiel

  • Ervaring met: SAP Claims Management, SAP Banking Services, QIS, SQL, blauwdruk, testscripts, proces analyseren, SAP Autorisaties, trainen/opleiden
  • Activiteiten: Blauwdruk, functioneel ontwerp, inrichting, systeemtest, opleiden, adviseren
  • Rollen: Business analist, tester, scrummaster, trainer, projectmanager, product owner
  • Eigenschappen: Enthousiast, leergierig, resultaatgericht, collegiaal
  • Methodieken: Agile/Scrum, SaFe, Prince2
  • Branchekennis: Verzekeringen, banking
  • Klanten: Achmea, Keylane, Rabobank, NS, Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN)
  • Opgeleid: fs335 SAP CM customizing, bc100 Introduction to programming with ABAP, bc400 ABAP Workbench Foundations, FS240 Shared Processes for Loans and Deposits Management in Banking Services from SAP 9.0, UX100-SAP Fiori Foundation
  • Certificering: Prince2 Foundation & practitioner, SaFe practitioner