"Verdere ontwikkeling en groei, dat is mijn doel" Partner

“Verdere ontwikkeling en groei, dat is mijn doel”

André den Braber is sinds 1 maart 2018 Commercieel Directeur van iQibt. André startte in 1996 als Business Manager bij SAP Nederland. Hier was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van new business met SAP producten in Nederland bij de grotere energie-/waterbedrijven, telecom-, en wholesale/retail organisaties. Na diverse successen werd den Braber gevraagd om software business strategieën voor SAP AG vanuit Duitsland verder te ontwikkelen. Vervolgens heeft hij succesvol consulting services ontwikkeld als Consulting Sales Director bij SAP Nederland en werd hij later wereldwijd verantwoordelijk bij SAP AG voor internationaal zakendoen in consulting en support.

Na ruim 18 jaar werkervaring als business strateeg in de IT, besloot den Braber zijn zakelijke-, en ICT-kennis in te zetten als Interim Directeur bij diverse musea zoals onder andere het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Bovendien was hij hoofd ICT bij Museum Boijmans van Beuningen en was den Braber recentelijk actief als zakelijk bestuurder bij het Maritiem museum in Rotterdam.

“Ik ben door de expertise en bedrijfscultuur van iQibt geïnspireerd geraakt en zie mijn kans bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van een nu al succesvol SAP en Pega partner.”