"Resultaatgericht werken aan de toekomst van de klant" SAP CD consultant

“Resultaatgericht werken aan de toekomst van de klant”

Na mijn studie bedrijfskunde werk ik sinds 2011 als IT-consultant. Tijdens deze werkzaamheden ben ik met SAP in aanraking gekomen. Ik ben gespecialiseerd in de bancaire- en verzekeringsbranch. Binnen deze branches heb ik een gedegen kennis opgebouwd van de verschillende producten en beheers ik de vaktermen die gehanteerd worden.

In mijn rol als SAP consultant ben ik gepassioneerd over mijn vak. Zeker als het gaat om analytische vraagstukken en procesbenaderingen, ben ik in staat een goede analyse uit te voeren en de verschillende elementen met elkaar te verbinden. Daarbij ben ik resultaatgericht en heb geen 9-17 mentaliteit. Ik werk zowel goed in teamverband als zelfstandig.

Tijdens mijn studie heb ik veel internationale ervaring opgedaan. Ik heb mijn master bedrijfskunde gevolgd in Sydney en Shanghai en stage gelopen in Zuid-Afrika. Hierdoor heb ik geleerd om op verschillende manieren in verschillende situaties met mensen en culturen om te gaan. Dit heeft erin geresulteerd dat ik makkelijk contacten leg, enthousiast ben, open in de communicatie en mij goed kan aanpassen aan nieuwe situaties. Hierdoor ben ik in staat om mijn ambitie waar te maken: samen met de klant kwalitatief goede oplossingen neerzetten.

Profiel

  • Functioneel SAP consultant
  • Ervaring als SAP Business analist
  • Ervaring met SAP FS-CD, FiCo en CRM.
  • Activiteiten: Procesanalyse, opstellen van product- en risico-analyses, opstellen van planningen en rapporten, opleiden en begeleiden van verschillende stakeholders en teamleden
  • Eigenschappen: pro-actief, gedreven, oplossingsgericht, analytisch, flexibel, betrokken
  • Klanten: Achmea, ASR, DAF, Raet