"Uw vraag? Mijn uitdaging" SAP Consultant

“Uw vraag? Mijn uitdaging”

Tijdens mijn studie International Business heb ik mij met name gericht op verandermanagement binnen verschillende organisaties, waarbij het verbeteren van verschillende IT-processen, management en data centraal stond. Door mijn vervolgstudie Strategic Management, is de ambitie geboren om mij te manifesteren in de wereld van consultancy. Tijdens mijn tijd bij ABN AMRO was ik onderdeel van meerdere kleine projecten binnen de bank, waarbij ik eerst als teamlid functioneerde en later als projectleider.

Veranderingen binnen organisaties kunnen een heel complex traject met zich meebrengen, waarbij er vele vraagstukken zijn die moeten worden beantwoord. Ik help graag mee aan het beantwoorden van deze vraagstukken en ik denk dat mijn oplossingsgerichte aanpak hier toegevoegde waarde kan leveren.

De combinatie tussen IT, procesoptimalisatie en de juiste klantgerichtheid maakt het voor mij een uniek werkveld, waar binnen ik de klant zo goed mogelijk wil helpen door samen toe te werken naar het gewenste resultaat. In mij vindt u een ambitieuze teamspeler die niet schroomt om lastige zaken op te pakken en proactief met u op zoek gaat naar de juiste oplossing.

Profiel

  • Junior professional met ervaring in de financiële sector
  • Opleidingen: International Business (HU) en Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg
  • Activiteiten: uitvoeren van procesanalyses, verandermanagement
  • Eigenschappen: betrokken, besluitvaardig, doelgericht met een mensgerichte focus, analytisch, leergierig en positief