“Goede communicatie richting alle belanghebbenden” SAP Consultant

“Goede communicatie richting alle belanghebbenden”

Na mijn studie Bedrijfskundige Informatica in Breda heb ik een aantal jaar standaard financiële software bij het midden- en kleinbedrijf geïmplementeerd om vervolgens in 2006 de overstap te maken naar het SAP-domein. Als SAP-consultant heb ik een drietal greenfield implementaties uitgevoerd bij NedTrain, Facilicom en Achmea Bank.

Met mijn ervaring in diverse branches en rollen, ben ik in staat een goede vertaling te maken van businessprocessen naar een werkende SAP-oplossing. Mijn doel is om complexe vraagstukken zo simpel mogelijk uit te leggen, zodat medewerkers uit alle lagen binnen de organisatie mee kunnen denken over verbeteringen.

Naast mijn opgedane kennis van SAP Finance, heb ik me de laatste jaren gespecialiseerd in bancaire bedrijfsprocessen ondersteund met SAP Banking Services, SAP Bank Analyzer en SAP Payment Engine.

Ik ben een SAP-professional met een pragmatische insteek zonder daarbij de verschillende belangen uit het oog te verliezen. Inzet, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en collegialiteit zijn kenmerken die bij mij passen. Ik weet me gemakkelijk te bewegen binnen een organisatie en ben zo in staat zowel zelfstandig als in teamverband het werk op te pakken en succesvol af te ronden.

Profiel

  • Functioneel consultant met ruim 11 jaar SAP-ervaring
  • Expert in: SAP Finance en SAP Banking Services
  • Ervaring met: SAP Payment Engine, SAP Business Partner, SAP Solution Manager
  • Opgeleid: SAP Banking Services (Deposit en Loans), SAP Bank Analyzer, SAP Payment Engine, SAP Financials, SAP Controlling, SAP Kernmodel Financiële Informatievoorziening en SAP Project Systems
  • Gecertificeerd: SAP Finance, SAP Kernmodel Financiële Informatievoorziening
  • Activiteiten: Proces/informatie-analyse, Blauwdruk, Ontwerp, Configuratie, Testen, Beheer
  • Eigenschapen: pragmatisch, resultaatgericht, betrokken, leergierig
  • Klanten: Ministerie van Verkeer en Waterstaat, NedTrain, Facilicom, Achmea Bank