"Samen naar gestroomlijnde processen" SAP Consultant

“Samen naar gestroomlijnde processen”

Gestroomlijnde processen zijn ontzettend belangrijk voor de continuïteit van een organisatie. Een ERP-systeem is een belangrijk hulpmiddel om deze processen te ondersteunen en te verbeteren. Het is van essentieel belang dat de implementatie goed verloopt. Ik kijk er met vol enthousiasme naar uit om dit proces met u tot een succes te maken.

Tijdens mijn opleiding werktuigbouwkunde groeide mijn interesse voor procesverbetering. De logische vervolgstap na deze opleiding was dan ook om Technische Bedrijfskunde te gaan studeren. Tijdens deze studie hield ik mij bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, waar mijn enthousiasme voor ERP-systemen begon.

Mijn werkervaring ligt vooral binnen de publieke-, en de dienstverlenende sector. De projecten waaraan ik meewerk zijn vooral gericht op het inrichten van nieuwe functionaliteiten en het testen van maatwerk. Het samenwerken met verschillende disciplines vind ik ook één van de leukste dingen aan mijn werk. Tijdens mijn werk wordt mijn open en enthousiaste houding gewaardeerd.

Profiel

  • Eigenschappen: Leergierig, sociaal, teamspeler en enthousiast
  • Ervaring met: Solution Manager (SM), Policy Management (FSPM), Grantor Management (GM), NetWeaver Identity Management 7.1 (NW IdM 7.1) en SAP Security Weaver 3.0, SAP S/4HANA
  • Gecertificeerd: SAP Sales Cloud 1911, SAP CRM Fundamentals with SAP CRM 7.0 EhP2, Professional Scrum Master I (PSM I)
  • Klanten: DUO, Ordina, provincie Noord-Brabant, Credendo