"Bruggen bouwen tussen businessdoelstellingen en technologie" SAP Consultant

“Bruggen bouwen tussen businessdoelstellingen en technologie”

Al ruim 15 jaar heb ik ervaring met SAP systemen en dan met name op het gebied van monitoring, onderhoud & life cycle management. De performance, beschikbaarheid en de veiligheid van het systeemlandschap staan daarbij voorop. De afgelopen jaren specialiseerde ik mij verder in de automatisering van beheerprocessen met behulp van SAP Solution Manager. Onder andere richtte ik mij op system monitoring, business process monitoring en security monitoring. Een van de grote voordelen van SAP Solution Manager is dat het goed inzicht geeft in je processen waardoor je meer ‘in control’ bent.
Op dit moment specialiseer ik mij in SAP Ariba en het inrichten en optimaliseren van inkoopprocessen.

Continu verbeteren

De levenscyclus van systemen stopt niet na implementatie en mijn interesse ook niet. Over het algemeen zijn er na projectoplevering nog verbeterslagen te maken. Ik werk graag samen met de beheerorganisatie aan het onderhoud van pakketten, zowel functioneel, technisch als procesmatig. Ik let daarbij sterk op de drie dimensies van klantwaarde: kosten, snelheid en kwaliteit. Deze moeten in balans zijn met de business doelstellingen.

Daarnaast geldt voor mij het motto: “Als je het kan meten, kun je het verbeteren!” Ik houd graag overzicht door te meten met behulp van (Fiori) dashboards, dat geeft inzicht en mogelijkheid om doelen te stellen voor morgen.

Naast de technische inhoud ben ik qua soft skills zeer geïnteresseerd in team dynamiek & het concept van High Performing Teams, zowel in werk, sport en privé. Vanuit deze interesse heb ik in het verleden o.a. workshops gegeven, stagiaires begeleid en de samenwerking met India verstevigd.

Profiel:

  • 15+ jaar ervaring als SAP Basis consultant
  • Ervaring met het automatiseren van beheerprocessen
  • Ervaring als scrummaster/Agile
  • Communicatief, analytisch, betrokken, eerlijk en integer
  • Ervaring in overheid, financiële dienstverlening en gezondheidszorg
  • Kennis van: SAP Ariba, SAP PI/PO, SAP FI/CO, SAP Solution Manager/Focussed Insights/ Protect4S/ SAP Activate/SAP Netweaver/ SAP  S/4HANA, SAP Security Baseline, SAP Banking, SAP Fiori