"Het beste uit mezelf halen om succes te behalen is mijn drijfveer" SAP Consultant

“Het beste uit mezelf halen om succes te behalen is mijn drijfveer”

Om het beste uit mezelf te kunnen halen, moet ik plezier hebben in mijn werk. Mijn interessegebieden hebben altijd in de IT gezeten; techniek, constante verbeteringen, steeds weer een stap sneller, efficiënter en effectiever de bedrijfsvoering kunnen doen. Het fascineert mij hoe snel de techniek beweegt en van invloed kan zijn op de business.

Omdat informatietechnologie al vanaf mijn jeugd mijn passie is, heb ik mijn passie dichtbij mijzelf gehouden en Bedrijfskundige Informatica gestudeerd. Na mijn studie ben ik in aanraking gekomen met SAP voor financiële dienstverleners. Sinds 2010 ben ik werkzaam als SAP FS CD Professional.

Ik voel me thuis op het snijvlak van business en IT. Het kunnen sparren met de business om vervolgens een goede IT oplossing te bedenken houdt mij constant bezig en is uitdagend.

Ik ben nieuwsgierig en verdiep mij graag in een probleem om zo de onderliggende oorzaken te kunnen achterhalen. Dit stelt mij in staat om tot creatieve oplossingen te komen. Succes houdt mijn werk interessant, zorgt voor een tevreden klant en zorgt voor plezier in mijn werk.

Profiel

  • SAP FS Collections & Disbursements Professional
  • Dataconversie
  • Activiteiten: procesanalyse, blauwdruk, interfaces, configuratie, testen, migratie
  • Branche ervaring: Verzekeringen
  • Methoden: Agile/Scrum, BiSL, RUP
  • Eigenschappen: analytisch, gedreven, teamspeler, integer, betrokken, spontaan, oplossingsgericht