"Communicatie gaat over begrijpen en verbinden". SAP Consultant

“Communicatie gaat over begrijpen en verbinden”.

Tijdens mijn studie Business IT & management heb ik met veel plezier gewerkt aan het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast werkte ik bij de overheid aan de realisatie van diverse applicaties die de Nederlandse boeren gebruiken.

In de afgelopen jaren heb ik geleerd dat het creëren van nieuwe mogelijkheden veel effectiever is dan het zoeken naar het enige juiste antwoord. Het zit in mijn karakter om te verbeteren, te innoveren en om in samenwerking met een team resultaten te bereiken. Door mijn gezonde dosis lef en analytisch vermogen selecteer en gebruik ik precies die dingen, die nodig zijn om de gestelde doelen te bereiken.

Men omschrijft mij als een toegankelijk en creatief persoon. Door mijn positieve en open instelling creëer ik draagvlak bij zowel stakeholders als collega’s.

Als SAP consultant bij iQibt help ik organisaties om hun business te transformeren met  SAP software oplossingen. Dit doe ik door de klant te adviseren op het snijvlak van functionele processen en technologische oplossingen. Als bruggenbouwer in de Business en IT is de juiste communicatie essentieel. Communicatie gaat niet zozeer over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden.

Profiel

  • SAP FICO Consultant met ervaring in het sociaal domein en overheid.
  • Business IT & Management
  • Gecertificeerd: Agile SCRUM PSM 1
  • Eigenschappen: betrokken, sociaal, open, doelgericht, analytisch, leergierig mensgericht
  • Nevenactiviteiten: Jeugdhulpverlener