"Ik ben de verbindende factor" SAP Consultant

“Ik ben de verbindende factor”

Tijdens mijn werk in de financiële sector heb ik ervaring opgedaan met betrekking tot digitalisering en verandermanagement en hoe mensen hiermee omgaan. Ik hield mij met meerder projecten bezig, waarbinnen ik businessvraagstukken moet oplossen of implementeren. Bij bijna alle projecten kwam er een IT component om de hoek kijken. De wereld digitaliseert snel en de financiële wereld is daar een heel goed voorbeeld van. Een goede IT-oplossing zorgt voor simpele en efficiënte processen. Tijdens de projecten was ik de verbindende factor tussen de techniek, de business en de mens.

De techniek sprak mij altijd al aan en koos daarom om mij te laten omscholen naar SAP Consultant. Mijn ervaring met klanten, het doorvragen en procesoptimalisatie zet ik nu in om samen met de klant te kijken naar de juiste SAP-oplossing.

Ik ben een echte aanpakker en door mijn positiviteit en enthousiasme makkelijk in de omgang.  Verder heb ik een analytische en leergierige mindset waardoor ik snel zaken kan doorgronden. Ik ben ervan overtuigd dat met een goede samenwerking het beste resultaat behaald wordt.

Profiel

  • SAP FICO Expert met ervaring in de financiële sector
  • Expertise en opleidingen: SAP Business & Data Analysis, Lean Six Sigma Green Belt, Anti-Money Laundring Foundation, Farmaceutische Wetenschappen
  • Eigenschappen: Doelgericht, sociaal, analytisch, leergierig, met een mensgerichte focus