Intelligent Enterprise

Innoveer uw dienstverlening vanuit de juiste basis

Een digitale of intelligente organisatie zet data realtime om in acties en gebruikt geavanceerde technologie als machine learning en rapid prototyping om snel in te spelen op de behoefte van de markt of gebruiker.
Met de combinatie van juiste tools en een flexibele infrastructuur, haalt u remmende kaders weg en creëert uw organisatie vrijheid om te transformeren naar een ‘intelligent enterprise’.

 

iQibt_CE SAP-Service

Innovation driver

Wilt u innovatie goed doorvoeren en de stap naar een intelligent enterprise maken? Dan is het van belang eerst te onderzoeken wat digitaal transformeren betekent voor uw specifieke bedrijfsvoering.
De transformatie naar een intelligent enterprise, vraagt om specialistische expertise. Om die reden startte iQibt INNOV8iON. INNOV8iON focust zich volledig op technologische innovaties en gebruikt hiervoor SAP als basis. Met S/4HANA, SAP Leonardo en SAP Fiori biedt SAP een innovatief platform, waarmee u naadloos inspeelt op de trends van intelligent enterprise.

INNOV8iON

Binnen SAP (HANA) is een breed scala aan ontwikkel tools en technieken beschikbaar. Maar welke technologie kan het beste worden gebruikt voor uw innovatie vraagstuk?
INNOV8iON focust zich volledig op technologische ontwikkelingen als:  Blockchain, Machine Learning, AI, API management, Full-stack development, Cloud, UI, Micro Services, Mobile Development.

 

 

Innovatie toepassen binnen uw organisatie?

Kijk voor meer informatie op de website