Podcast: Grip op Geldstromen #1

Zoals veel sectoren kampen ook de overheid en financiële sector met uitdagingen rondom geldstromen en vooral om daar goed grip op te krijgen. Denk hierbij aan het juist uitkeren van toeslagen, verantwoording van subsidies, rekeningrijden, pensioenen, verzekeringen, inkoop, cloud transities, IT en andere processen die moeten worden aangepast ten gevolge van wetswijzigingen of andere maatschappelijke en technologische ontwikkelingen.

Hoe krijg je nu beter en slimmer grip op die financiële processen? Kan je als organisatie en overheidsinstantie krachten bundelen door samen te werken? Van welke andere sectoren kan je leren en hoe pas je die methodes toe?

In het programma ‘Grip op Geldstromen’ belichten wij samen met gerenommeerde experts vanuit allerlei invalshoeken (overheid, IT, wetenschap) een aantal maatschappelijke thema’s en vraagstukken die van invloed zijn op geldstromen en het IT-landschap. 

Aflevering #1

In deze aflevering belichten wij een aantal innovatie projecten binnen de overheid en spreken Hein Keijzer van SAP, Richard Legierse en Rob van de Burgt over wat SAP is, de trends en de maatschappelijke ontwikkelingen op dit moment. Ook hoor je meer over hoe het achter de schermen eraan toegaat en wat die maatschappelijke- en technologische ontwikkelingen voor invloed hebben op het IT landschap.

Luister hier de eerste aflevering van Grip op Geldstromen

https://open.spotify.com/episode/7LwUuxe7Li6T3ZokgvCsJ2?si=V-Y0VWCTQYyON-F-E22tcg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *