Voormalig SAP Global Sales Director André den Braber per 1 maart CEO bij iQibt

Afgelopen donderdag 22 februari heeft het bestuur van iQibt intern bekend gemaakt dat André den Braber vanaf 1 maart 2018 aantreedt als CEO van iQibt.

Volgens Richard Legierse, één van de oprichters van iQibt, is André den Braber een waardevolle aanvulling voor het bedrijf als nieuw directielid. “André zijn kennis en ervaring op het gebied van SAP en Business Development stelt ons in de gelegenheid iQibt verder te laten groeien als consultancy bedrijf op het gebied van SAP en Pega.”

Carrière

Den Braber startte in 1996 als Business Manager bij SAP Nederland. Hier was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van new business met SAP producten in Nederland bij de grotere energie-/waterbedrijven, telecom-, en wholesale/retail organisaties. Na diverse successen werd den Braber gevraagd om software business strategieën voor SAP AG vanuit Duitsland verder te ontwikkelen. Vervolgens heeft hij succesvol consulting services ontwikkeld als Consulting Sales Director bij SAP Nederland en werd hij later wereldwijd verantwoordelijk bij SAP AG voor internationaal zakendoen in consulting en support.

Na ruim 18 jaar werkervaring als business strateeg in de IT, besloot den Braber zijn zakelijke-, en ICT-kennis in te zetten als Interim Directeur bij diverse musea zoals onder andere het Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Bovendien was hij hoofd ICT bij Museum Boijmans van Beuningen en was den Braber recentelijk actief als zakelijk bestuurder bij het Maritiem museum in Rotterdam.

Overdragen

De komst van Den Braber is het gevolg van het besluit van Marcel Blokland om iQibt te verlaten. Blokland is één van de oprichters van iQibt. “iQibt is in 2010 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie van 50 professionals met expertise in SAP en Pega voor verzekeraars, banken, overheid en media”, vertelt Blokland. “Vandaag de dag staat er een mooi bedrijf, met een goede naam waaraan ik met passie heb gewerkt. Na bijna 8 jaar is de tijd rijp om het stokje over te geven, zodat ik mij volledig kan richten op het verder uitbouwen van voormalig iQibt dochterbedrijf voor SAP Business One implementaties, PlanLogic.”

Den Braber: “Ik ben door de expertise en bedrijfscultuur van iQibt geïnspireerd geraakt en zie mijn kans bij te dragen aan de verdere ontwikkeling en groei van een nu al succesvol SAP en Pega partner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *