Teamsport? Bij iQibt.

Ik ben opgegroeid met (buiten)spelen en sporten. Bijna elke sport heb ik wel eens een keer ‘aangeraakt’. Zo ben ik op hele jonge leeftijd onder andere gaan voetballen. Kort daarna stond ik ook op de tennisbaan. Al vrij snel bleek dat dit niet meer samen ging. En ondanks ik misschien meer aanleg had voor tennis (van horen zeggen!), koos ik toch voor voetbal, omdat ik daar met ‘mijn vriendjes’ mocht sporten. En nu jaren later, speel ik nog steeds met sommige van hen in een zaalvoetbalteam.

Jesse-van-den-Bemt-Pega-Teamsport

Work and Play hard

Samen willen presteren en samen nagenieten van de winst (of bijkomen van een nederlaag), is wat voor mij teamsport zo leuk maakt.
Samenwerken verschilt in dit opzicht niet veel van teamsport. Je werk leuk vinden, willen presteren en elkaar willen helpen beter te presteren, is als het ware ook een teamsport. Plezier en enthousiasme in wat je doet, werkt aanstekelijk en bevordert de kwaliteit van het werk. Ik heb het idee dat iedereen bij iQibt het beste uit zichzelf en de ander wil halen, door te doen wat ze leuk vinden en door dat over te dragen. Regelmatig komen we op eigen initiatief bij elkaar om onze kennis te delen. Wat we vaak ook afsluiten met een borrel. De betrokkenheid binnen iQibt is dan ook groot. En ondanks het harde werken, genieten we vaak samen met een BBQ, het iQibt-kerstfeest, de iQibt-familiedag of onze jaarlijkse SkiQibt. 

Wat wil je nog meer?

Uitdagend werk! Op dit moment werk ik samen met mijn collega Erwin Horselenberg aan een leuke Pega opdracht bij een van de grootste verzekeraars van Nederland.
Daar waar Erwin kritisch kijkt naar hoe de processen verbeterd kunnen worden met Pega, bouw ik de daadwerkelijke ontwerpen.

Wat maakt deze opdracht zo leuk?

Naast het feit dat ik steeds weer nieuwe dingen leer, motiveert ook het resultaat dat we neerzetten als team.
Voorheen was het IT landschap een wirwar aan allerlei systemen, koppelingen en applicaties. Elk label/merk had een eigen applicatie en een uniek proces wanneer het gaat om claimafhandelingen.
Doordat we met het team kritisch keken naar de mogelijke oplossingen, draaien nu (bijna) alle labels op één platform. Door deze optimalisatieslag handelen medewerkers meer claims af in een korte periode. Ook het gebruikersgemak is enorm verbeterd. Een mooiere wedstrijd kun je niet winnen.

Werken bij?

Meer weten over werken bij iQibt en onze vacatures? Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *