Quality time? Bij iQibt.

Mijn omgeving is erg belangrijk voor mij. Als vader van twee (jonge) kinderen breng ik graag quality time door met mijn gezin. Ik geniet van het leven in de grote stad, ben een betrokken buurtbewoner en onderneem veel met vrienden, familie en collega’s. Werk- en privé-balans, vind ik wat dat betreft erg belangrijk.

Regillio-SAP-Consultant

En dat spreekt mij aan in iQibt als werkgever: Het onderlinge contact is professioneel en tegelijkertijd informeel. Naast het feit dat ik op een uitdagende opdracht zit bij Achmea, worden er regelmatig activiteiten georganiseerd om het contact tussen de iQibt-collega’s te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan het deelnemen aan de Dam tot Damloop, MudMasters, een middag skydiven of een paar dagen skiën.

Werk en privé

Daarnaast is er bij iQibt veel oog voor de persoonlijke omgeving van de werknemers. Partners (en soms kinderen) van medewerkers zijn welkom bij verschillende jaarlijks terugkerende evenementen, zoals een BBQ in de zomer, een familie uitje in dierenpark of pretpark en een kerstfeest (met overnachting!) op een bijzondere locatie. Hierdoor leer je je collega’s beter kennen, maar ook de mensen om hen heen. Dit bevordert voor mij de onderlinge band en samenwerking enorm en draagt wat mij betreft, voor een groot deel bij aan mijn werkplezier.

Werken bij?

Meer weten over werken bij iQibt en onze vacatures? Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *