iQibt lanceert dochterbedrijf FP Security 

De Meern 14 november 2023 – iQibt, een toonaangevend bedrijf op het gebied van IT-consultancy en SAP-oplossingen binnen de overheid en FSI markt, kondigt met trots de oprichting van FP Security aan. FP Security is een IT-Security bedrijf dat inspeelt op de groeiende vraag naar beveiligingsoplossingen binnen het SAP-landschap.

Future Proof Security

FP Security staat voor Future Proof Security. Het bedrijf onderbouwt hiermee dat ze staan voor beveiligingsoplossingen die niet alleen voldoen aan de uitdagingen van vandaag, maar die bestand zijn tegen de veranderende uitdagingen binnen deze dynamische en digitale wereld. Deze visie wordt gedragen door Rob Bosman. “Als FP Security willen wij ons onderscheiden door niet alleen naar risico’s te kijken maar ook naar toekomstgerichte oplossingen. Daarbij willen we stabiele en flexibele beveiliging bieden die inspeelt op de behoeften van vandaag en morgen.” 

iQibt ziet bij hun klanten een toenemende vraag naar Security- en Risk Management. Pieter Gijselhart, onderdeel van het iQibt Management Team vertelt: “Door de specifieke kennis en de steeds snellere ontwikkelingen, zien we dat klanten zoekende zijn als het gaat om de beveiliging van hun digitale processen.” Het specialisme van iQibt ligt echt in het optimaliseren van geldstromen. Daarom zochten zij een samenwerking met een specialist die haar klanten helpt met security vraagstukken en de SAP-business kent en begrijpt. Gijselhart vervolgt: “Rob Bosman is een oud-collega van iQibt en een gerenommeerde expert binnen zijn vakgebied. Samen met hem hebben wij van gedachten gewisseld en gekeken naar de mogelijkheden om een bedrijf op te richten die zich pur sang richt op SAP Security en Risk Management.”  

Dienstenaanbod

FP Security wil fungeren als een betrouwbare sparringpartner en adviesbureau voor complexe beveiligingsvraagstukken. Het dienstenaanbod binnen FP Security omvat om die reden een breed scala aan securityservices. Van preventie services als Risk Management en advies tot het daadwerkelijk het verbeteren en onderhouden van het SAP Security Landschap. “Het enige wat wij niet oppakken, zijn Security Audits”, vertelt Rob Bosman. “Dit is echt een vak apart en daar ligt ook niet onze ambitie. Wat we wel doen is een Security Scan, waaruit een Risk Rapportage vloeit die verbeteringen aangeeft om door de audit te komen.”

FP Security maakt een vliegende start en is inmiddels werkzaam voor diverse klanten. Ook de samenwerking met iQibt is inmiddels in volle vaart opgepakt. Zo treedt Pieter Gijselhart in de rol van Operationeel Directeur van FP Security en werken iQibt en FP Security al samen aan diverse projecten.

Heb je vragen naar aanleiding van dit persbericht? Mail dan naar marketing@fpsecurity.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *