Uitdaging? Bij iQibt.

Ik ben Frank en werk al sinds de oprichting voor ons mooie bedrijf. Nadat ik 13 jaar werkzaam ben geweest als functioneel consultant, gaf iQibt mij de mogelijkheid om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Sinds een paar maanden ben ik dan ook werkzaam als Sales Manager. Mijn ervaringen als consultant, business analist en ABAP ontwikkelaar, neem ik nu mee als achtergrond voor deze nieuwe carrière stap.

Frank-van-Grevenstein-iQibt

Verschillende rollen

In mijn vrije tijd ben ik echtgenoot, vader, speel ik gitaar en doe ik aan vechtsport. Bij elke competitiesport daag je elkaar uit. Vechtsport is voor mij hierin de meest pure vorm. En wellicht rennen ook.

Sales zie ik ook als een soort van competitiesport. iQibt wilt haar klanten verder helpen met mooie opdrachten voor haar werknemers. En zoals in ieder vakgebied, zijn wij niet de enige met dat plan. Het vergt dan ook enige inzet, waarbij je de uitdaging aangaat om de “strijd” te winnen van onze concullega’s. Ik denk daar de parallel met vechtsport wel een beetje ophoudt. Het belangrijkste verschil is misschien nog wel dat werken bij (of eigenlijk; werken met) iQibt een teamsport is.

Onze club

We zien elkaar als consultants niet altijd even vaak, maar iedere keer als ik de groep bij elkaar zie, ben ik trots om erbij te horen. Wat ik ook erg waardeer is dat iQibt investeert in de ontwikkeling van haar werknemers. Wil je je grenzen verleggen, dan kan dat en creëren zij de juiste bodem om te groeien. We zijn verder een ‘club’ waarin mensen enthousiast zijn, hard werken en eerlijk advies geven. Naar de klant en elkaar.

Dat is er één van iQibt

Onderling respect en drive zo normaal dat we er niet eens bij stilstaan. Mensen die uit datzelfde hout gesneden zijn, komen bij ons in dienst en blijven dan meestal ook langere tijd. “Dat is er één van iQibt” gebruiken we nu een beetje als slogan. Die uitdrukking is overigens ontstaan bij een van onze klanten; Achmea.

Andere Pega en SAP opdrachten waaraan we werken zijn onder andere bij klanten als: DUO, Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa), Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), International Criminal Court (ICC), Rabobank, Achmea, a.s.r., ING, NS en KLM.

Bovenal is het een groep enthousiaste collega’s en is iQibt een organisatie die zo plat is, dat ik onze partners/eigenaren tot diezelfde groep collega’s kan rekenen. Ik heb altijd met veel plezier voor iQibt gewerkt en doe dit nog steeds.

Werken bij?

Meer weten over werken bij iQibt en onze vacatures? Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *