Sander Hildebrand leidt Panel Discussie tijdens event Beheer de Toekomst

Na een succesvolle eerste editie organiseert Directie Concern Informatievoorziening (DCI) van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat op 20 juni a.s. voor de tweede keer het event Beheer de Toekomst’ in de Caballerofabriek in Den Haag.

Dit event trapt af met een paneldiscussie, waarbij meer dan 100 jaar IT-ervaring samenkomt op het gebied van HR en Rijksoverheid.
Bart van der Klaauw, clustermanager Beheer en plv. Hoofd van Financieel Dienstencentrum (FDC), Ministerie van SZW, verzorgt de paneldiscussie en benaderde Sander Hildebrand om deze discussie te leiden.

Panelleden

Van der Klaauw vertelt: “Met betrekking tot het financiële SAP-systeem 3F dat in 2012 live ging werkte ik veel samen met Sander Hildebrand van iQibt, en ik ben blij dat juist hij onze paneldiscussie gaat leiden op 20 juni.” Hildebrand is business consultant gespecialiseerd in SAP Financials. Hij gaat in discussie met de zaal en met vier panelleden.

  • Bob van Graft: Directeur IT/CIO bij de Vrije Universiteit van Amsterdam, maar voorheen lang bij het Rijk, onder meer als directeur van het Gemeenschappelijk Dienstencentrum ICT. 
  • Edgar Heijmans, Directeur van P-Direkt en voorheen ook programmamanager Rijkscloud.
  • Liesbeth Lageveen, Manager bij DUO en ook SAP-specialist op het gebied van HR.
  • Jindra Kessener, gespecialiseerd op het gebied van HR en is interim-HR-directeur bij het Summa College, een koepel van 26 mbo-scholen in de regio Eindhoven.
Beheerdetoekomst-Overheid-iQibt

Thema’s

De panelleden buigen zich over de beheerder van de toekomst: welk beeld hebben ze daarbij? Wat verwacht de Rijksoverheid van hen? Welke eisen worden er over tien jaar aan gesteld? Bart van der Klaauw: “Daarop voorbereid zijn is hard nodig gezien de snelle technologische ontwikkelingen, de vergrijzing en ook de verhouding met het bedrijfsleven. Hoe halen we de goede kennis in huis? En hoe houden we ze binnen?  De paneldiscussie staat gepland aan het begin van het event Beheer de Toekomst 2019. Van der Klaauw: “Een opstapje ook naar de acht parallelsessies die later in de middag volgen.”

Beheer de toekomst: programma waar innovatie centraal staat

De samenstelling van het programma is dit jaar tot stand gekomen met medewerking van collega’s van diverse departementen die vorig jaar het event bezochten en zo enthousiast waren dat zij dit jaar hun bijdrage wilden leveren.

Met dagvoorzitter Jim Jansen, hoofdredacteur van ‘The new scientist’, Inge Philips-Bryant, cybercrime deskundige als keynote, een paneldiscussie met kopstukken uit de IT/HR-wereld en parallelsessies over groene IT, datalekken, big data, robots, agile en scrum, Servicegerichte architectuur, Ithiek en serious gaming, bevat het programma weer een sprankelende mix van actuele, leerzame en interessante onderwerpen.

Primair doel van dit event is om functioneel beheerders die werkzaam zijn bij de rijksoverheid mee te nemen in de consequenties van innovaties binnen hun vakgebied. Alle programma onderdelen van het event zijn toesneden op actuele ontwikkelingen en inzichten en biedt een platform voor collegiale uitwisseling.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar het programma? Wil je je ook aanmelden? Ga dan naar de website www.beheerdetoekomst.nl. We willen benadrukken dat het event bestemd is voor functioneel beheerders in dienst van de rijksoverheid. Omdat dit bericht ook gelezen kan worden door collega’s die bij een extern bureau werkzaam zijn, verzoeken wij hen indien van toepassing, zich niet voor deelname aan te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *