Inspiratiedag provincies 19 september 2024

Bent u klaar voor de toekomst van digitale transformatie binnen uw provincie?

Reserveer dan donderdag 19 september 2024 in uw agenda voor de SAP Inspiratiedag voor Provincies, georganiseerd in samenwerking met overheidsexpert iQibt.

Het event is speciaal ontworpen voor IT Managers, inkopers, CTO’s en andere besluitvormers binnen provincies die te maken hebben met digitaliseringsvraagstukken, de transitie naar de cloud, AI-implementaties en integraal werken. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze middag.

Bedrijfsvoering van de toekomst

Tijdens de Inspiratiedag voor provincies bespreken wij diverse facetten van digitale transformatie en de bedrijfsvoering van de toekomst. U krijgt de unieke kans om te leren van collega’s uit het vakgebied, die praktijkverhalen en best practices delen. Sprekers van verschillende provincies, iQibt en SAP zullen hun visie en ervaringen presenteren over hoe technologie cruciaal is bij het oplossen van complexe vraagstukken en het verbeteren van de dienstverlening aan burgers en bedrijven.

Waarom u dit event niet mag missen

  • Ontdek de nieuwste trends en oplossingen op het gebied van digitalisering en cloudtransitie.
  • Leer van praktijkverhalen en ervaringen van collega-provincies.
  • Ga in gesprek met experts en vakgenoten over uw eigen uitdagingen en vind samen oplossingen.
  • Verhoog uw kennis over AI en hoe digitalisatie en het integraal werken binnen uw organisatie kan versterken.

Registreer nu 

En bouw samen aan de bedrijfsvoering van de toekomst. Deelname aan dit evenement is kosteloos, maar registratie via de website is vereist. Meer informatie over het programma of het event?